top of page
Vem är Nice?
Med en passion för att tänja på gränser och ett engagemang för excellens, utnyttjar vi kraften i teknik och kreativitet för att skapa skräddarsydda lösningar som är skräddarsydda för våra kunders behov. Våra olika talanger och expertis möts för att navigera i det digitala landskapet som ständigt utvecklas, och levererar banbrytande strategier, fantastisk design och sömlöst utförande. Tillsammans strävar vi efter att inspirera, engagera och lyfta varumärken, skapa meningsfulla kopplingar i den digitala sfären. Följ med oss på denna resa när vi omdefinierar vad som är möjligt i den digitala sfären.
Trädörr till kontorsbyggnad
Gula tunneln
Virvla runt
Processen
Plan

Design kan vara en abstrakt sak, så vi använder intervjuer och olika verktyg med dig för att komma till en gemensam förståelse om dina webbdesignbehov. Oroa dig inte även om du inte har en klar idé i åtanke. Vi kommer att prata igenom det tillsammans.

.

Utformning

För att se till att vi översätter dina idéer till verklighet på rätt sätt kommer du att få 2 mock-ups från Banah. Varje gång kommer du att ha gott om tid att ge din feedback, in i minsta detalj. Justeringar kommer att göras enligt din feedback.

.

Byggnad

Är du redo för din sista webbplats? Det kommer! Du kanske vill göra ändringar i sista minuten på den slutliga webbplatsen och det förstår vi fullt ut. Detta blir din sista chans, om det behövs.

.

Komplettering

Din webbplats kommer att poleras upp med din senaste feedback. Äntligen är den redo att lysa i det digitala rummet!

1.
2.
3.
4.
gul vägg
Kvalitet och support

Anpassad för dina behov

  • Varje företag har väldigt olika mål och kommer att behöva olika digitala lösningar

  • Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknologierna och webbtrenderna för att hålla våra kunder konkurrenskraftiga online

  • Vi vill säkerställa att vår produkt är användbar och effektiv, särskilt efter att vi levererat slutprodukten

Några av våra kunder
thepetstore.png
autoper.png
slagbjorn.png
copyrlogo.png
letsgologo.png
profferto.png
aploria-logotyp-med-punkt (1).png
heycontent.png
wecars.png
uniq.png
The prcess
bottom of page